Hallonvinäger med hallonpulpa A l'Olivier UTGÅTT
Fransk vinäger med hallon
174 kr
Välbalanserad fruktvinäger från Provence i södra Frankrike.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker sallader och desserter.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker sallader och desserter.
Hallonvinäger med hallonpulpa från A l'Olivier
Välbalanserad fruktvinäger från Provence i södra Frankrike.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker sallader och desserter.
Den är idealisk till kalvkotletter, fläskkotletter, kalvlever, foie gras, rökt ankbröst, kycklinglever och andra fågelrätter eller för smaksättning och i marinader. Dess friskhet passar perfekt till sallader baserade på ruccola, körsbärstomater och pinjenötter.
A l'Oliviers vinäger med fruktkött har utvecklats av Richard Daumas, mathantverkare i Saint Cyr sur Mer.
Fruktigheten och syran i hallon kombineras mycket bra med vinäger, vilket ger oss en idealisk krydda till olika typer av kött. Perfekt till grillat, tomat, sallader och desserter.
Tips! Kombinera den med en fin nötolja gärna hasselnötsolja, valnötsolja, pistageolja eller mandelolja.
En kombo att göra underverk med.
Ingredienser: Vinäger 43%, Hallonpuré 40% (Hallon 90%, Socker 10%), Socker 16%, Förtjockningsmedel: E440 (Äppelpektin 1%)
Näringsvärde per 100ml
Energi 114kcal / 477,3kJ
Fett 0,12 g var av mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 28 g var av socker 27 g
Protein 0,3 g
Salt 1,3 g
Glaslaska
Volym: 200 ml
Ursprung: Tillverkad i Provance, Frankrike
Préparation au vinaigre et à la pulpe de framboise
Välbalanserad fruktvinäger från Provence i södra Frankrike.
En djupröd vinäger smaksatt med tjock hallonpuré och underbar fräschör av hallon som passar utmärkt till grillat och kött men även till grönsaker sallader och desserter.
Den är idealisk till kalvkotletter, fläskkotletter, kalvlever, foie gras, rökt ankbröst, kycklinglever och andra fågelrätter eller för smaksättning och i marinader. Dess friskhet passar perfekt till sallader baserade på ruccola, körsbärstomater och pinjenötter.
A l'Oliviers vinäger med fruktkött har utvecklats av Richard Daumas, mathantverkare i Saint Cyr sur Mer.
- Vinäger med äkta fruktkött av hallon
- Vacker färg
- Härlig söt-syrlig smakhöjare
Fruktigheten och syran i hallon kombineras mycket bra med vinäger, vilket ger oss en idealisk krydda till olika typer av kött. Perfekt till grillat, tomat, sallader och desserter.
Tips! Kombinera den med en fin nötolja gärna hasselnötsolja, valnötsolja, pistageolja eller mandelolja.
En kombo att göra underverk med.
Ingredienser: Vinäger 43%, Hallonpuré 40% (Hallon 90%, Socker 10%), Socker 16%, Förtjockningsmedel: E440 (Äppelpektin 1%)
Näringsvärde per 100ml
Energi 114kcal / 477,3kJ
Fett 0,12 g var av mättade fettsyror 0 g
Kolhydrater 28 g var av socker 27 g
Protein 0,3 g
Salt 1,3 g
Glaslaska
Volym: 200 ml
Ursprung: Tillverkad i Provance, Frankrike
Préparation au vinaigre et à la pulpe de framboise
Visa mer
Visa mindre
Volym: | 200ml |
Material: | 1 flaska av glas |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från A L'Olivier
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0