Grillpress i gjutjärn rektangulär
Grillpress i gjutjärn med trähandtag Satake Meat Press rektangulär burgerpress
Grilla bättre och snabbare med en tung grillvikt eller stekvikt i emaljerat gjutjärn.
En rektangulär eller fyrkantig grillpress är perfekt bland annat för grillning av hamburgare, biffar och mat som ska tillagas under en kort tid. Funktionellt smash-järn för smash-burgare från Satake.
Pressen värms på grillen och placeras sedan på den mat som ska tillagas. Detta bidrar till en optimal tillagning av biffar och liknande som ska värmas på kort tid. Dessutom ger trycket från pressen bra kontakt mellan grillen och maten som grillas.
En köttvikt säkerställer att maten blir jämt grillad och hindrar tunna bitar att vrida eller rulla ihop sig.
Värm upp vikten på grillen och placeras den på maten som ska tillagas när den har blivit varm.
Det kortar ner grilltiden och gör grillningen jämnare eftersom köttet får värme både underifrån och ovanifrån.
Med hjälp av stekviktens tyngd på ca ett kg skapas en god kontakt mellan grillgallre eller stekbordett och det som ska tillagas.
Ett grilltillbehör för alla som älskar gott grillat, biffar och hamburgare.
Köttprressen har mörkt trähandtag av trä.
- Gör maten jämt grillad
- Hindrar tunna bitar att rulla ihop
- Kortar ner grilltiden
En rektangulär köttpress med rutmönstrad undersida och perfekt tyngd för att kött, burgare, kyckning eller bacon får en riktigt bra och jämn grillyta eller stekyta.
Bästa tipset för perfekta smashburgers:
Hetta upp en gjutjärnshäll eller ett stekbord och lägg på en rund okryddad boll av grovmalen högrev.
Pressa ut köttfärsbollen med pressen. Ta i rejält och platta ut till fina burgare.
Krydda rikligt med salt och peppar och låt undersidan "brännas fast" för riktigt fin yta.
Skrapa loss med en bra tunn stekspade och vänd en gång.
Krydda andra sidan och stek klart.
Montera burgarna med ost, grönsaker och bröd.
Servera direkt.
Mått: 10,7 x 20,7 cm
Höjd: 7,2 cm
Vikt: 1018 g
Material: Gjutjärn/trä