Gastrobleck med avsvalningsgaller
För enkel tillagning och härlig känsla.
Gastrobleck av rostfritt stål, perfekt för avsvalning och avrinning på det medföljande rostfria rutgallret. Använd matlagningsblecket i ugnen eller köket för jämn värmefördelning, enkel tillagning och härlig känsla. En bricka med avsvalningsgaller är perfekt för att vila råvaran på före eller efter tillagning.
Frakt:
Leveranstid:
Artnr:
12727
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Culimat gastrobleck med avsvalningsgaller från Culimat Mathias Dahlgren
Gastrobleck av rostfritt stål, perfekt för avsvalning och avrinning på det medföljande rostfria rutgallret.
Använd matlagningsblecket i ugnen eller köket för jämn värmefördelning, enkel tillagning och härlig känsla.
En bricka med avsvalningsgaller är perfekt för att vila råvaran på före eller efter tillagning.
Gallret kan också med fördel användas under tillagningen för att lyfta råvaran
från blecket. Använd då blecket för att fånga upp steksaft som sen kan vispas ner i en sås.
De exakta måtten för gastroblecket är 26,4 x 20,5 x 2,5 cm respektive 31,5x24,5x2,4 cm.
Blecket är ugnssäkert och kan diskas i diskmaskin.
Culimat Mathias Dahlgren edition är ett varumärke där produkterna tas fram med stor noggrannhet och i nära samarbete med den legendariske kocken och krögaren Mathias Dahlgren. Culimat står för materialkunskap och utveckling, Mathias står för erfarenheten och kunskapen när det gäller prestanda, utformning och användning.
Mått: längd 26,4 cm x bredd 20,5 cm x höjd 2,5 cm eller längd 31,5 cm x bredd 24,5 cm x höjd 2,4cm.
Material: Rostfritt stål
Hantering: Ugnssäkert och diskmaskinsvänligt för enkel rengöring.
Tips från Mathias Dahlgren:
KUNSKAP. TID & SALT
Vad är skillnaden mellan god mat och riktigt jäkla god mat? Varför smakar mormors eller farmors mat nästan alltid godare än mammas helt oavsett vad hon lagar? Mat kanske inte bara handlar om råvaror, teknik och smak utan faktiskt också till lika stor del om en god mänsklig känsla. Om man trattar ner matlagningens tre viktigaste ingredienser är det för mig; kunskap, tid och en nypa salt.
RÄTT UTRUSTNING
Lagar du majoriteten av din mat i en stekpanna på spisen så är det en bra stekpanna du behöver. Älskar du långsamma processer ska du satsa på en rejäl gryta med lock. Gillar du att leka lite restaurang hemma kanske ett flertal mindre kastruller kan vara en bra lösning.
På mina restauranger använder jag och mina kollegor hela tiden rostfria gastrobleck/stekbleck med fint galler. I ugnen för att värmen fördelas jämnt runt råvaran jag lagar oavsett om det handlar om kött, fisk, skaldjur eller grönsaker. Utanför ugnen i köket för avrinning och avsvalning av de råvaror som lagats. Fördelen med finmaskigt galler är att det fungerar utmärkt även när man arbetar med mindre råvaror. Tex om man vill elda på och hastigt bränna av färsk sparris eller små råa räkor med gasolbrännaren. En stryktålig produkt som tål både hög värme och att köras i diskmaskinen.
Lycka till i köket ! / Mathias Dahlgren
Gastrobleck av rostfritt stål, perfekt för avsvalning och avrinning på det medföljande rostfria rutgallret.
Använd matlagningsblecket i ugnen eller köket för jämn värmefördelning, enkel tillagning och härlig känsla.
En bricka med avsvalningsgaller är perfekt för att vila råvaran på före eller efter tillagning.
Gallret kan också med fördel användas under tillagningen för att lyfta råvaran
från blecket. Använd då blecket för att fånga upp steksaft som sen kan vispas ner i en sås.
De exakta måtten för gastroblecket är 26,4 x 20,5 x 2,5 cm respektive 31,5x24,5x2,4 cm.
Blecket är ugnssäkert och kan diskas i diskmaskin.
Culimat Mathias Dahlgren edition är ett varumärke där produkterna tas fram med stor noggrannhet och i nära samarbete med den legendariske kocken och krögaren Mathias Dahlgren. Culimat står för materialkunskap och utveckling, Mathias står för erfarenheten och kunskapen när det gäller prestanda, utformning och användning.
Mått: längd 26,4 cm x bredd 20,5 cm x höjd 2,5 cm eller längd 31,5 cm x bredd 24,5 cm x höjd 2,4cm.
Material: Rostfritt stål
Hantering: Ugnssäkert och diskmaskinsvänligt för enkel rengöring.
Tips från Mathias Dahlgren:
KUNSKAP. TID & SALT
Vad är skillnaden mellan god mat och riktigt jäkla god mat? Varför smakar mormors eller farmors mat nästan alltid godare än mammas helt oavsett vad hon lagar? Mat kanske inte bara handlar om råvaror, teknik och smak utan faktiskt också till lika stor del om en god mänsklig känsla. Om man trattar ner matlagningens tre viktigaste ingredienser är det för mig; kunskap, tid och en nypa salt.
RÄTT UTRUSTNING
Lagar du majoriteten av din mat i en stekpanna på spisen så är det en bra stekpanna du behöver. Älskar du långsamma processer ska du satsa på en rejäl gryta med lock. Gillar du att leka lite restaurang hemma kanske ett flertal mindre kastruller kan vara en bra lösning.
På mina restauranger använder jag och mina kollegor hela tiden rostfria gastrobleck/stekbleck med fint galler. I ugnen för att värmen fördelas jämnt runt råvaran jag lagar oavsett om det handlar om kött, fisk, skaldjur eller grönsaker. Utanför ugnen i köket för avrinning och avsvalning av de råvaror som lagats. Fördelen med finmaskigt galler är att det fungerar utmärkt även när man arbetar med mindre råvaror. Tex om man vill elda på och hastigt bränna av färsk sparris eller små råa räkor med gasolbrännaren. En stryktålig produkt som tål både hög värme och att köras i diskmaskinen.
Lycka till i köket ! / Mathias Dahlgren
Visa mer
Visa mindre
Längd: | 32cm |
Bredd: | 25 cm |
Material: | Rostfritt stål |
Antal i förpackningen: | 1 st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Full pott i Flos Olei igen, 100/100 poäng!
299 kr
0
Mer från Culimat
”En riktigt skön proffspanna för både restaurang- kockar och glada amato...
fr. 999 kr fr. 1349 kr
0
DU SPARAR 881 kr på Vackert trä med långt liv
3499 kr 4380 kr
0
Andra köpte även