Yoghurt med vindruvor i sirap

Användarnamn

Yoghurt med vindruvor i sirap
En enkel dessert som är lätt att tillaga och nyttig.

Ingredienser:

För 2 personer

4 dl grekisk yoghurt
12 vindruvor
150 cl Portvinsvinäger Castello de Gardeny
150 cl vatten
150 g socker
1 kanelstång
1 kardemummakorn
1 skiva färsk ingefära
Portvinsvinäger Castell de Gardeny
Great Taste award 2016
159 kr
Köp
Info
0
Dessertbägare sluttande 85ml
Till fingerfood & kanapéer
fr. 79 kr
0
Kastrull 1,5 liter med lock Pillivuyt Gourmet Somme
"Så snygg att den kan stå på bordet"
1099 kr
Köp
Info
0
Sauteuse rundad Mauviel Cook Style 1,1 liter Stål
2849 kr
Köp
Info
0

Gör så här:

-Blanda vatten, portvinsvinäger, socker och kryddorna i en liten kastrull.
-Koka upp och låt puttra i 8-10 minuter i medelvärme.
-Låt svalna en stund. 
-Ta bort kanel, kardemumma och ingefära från blandningen och häll över vindruvorna.  Låt stå.
-Häll upp yoghurt i en dessertbägare, placera sedan vindruvorna på yoghurten och häll över såsen från druvorna.
-Garnera med färska myntablad.
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FQh5ar (motverkar spam)
Inga kommentarer