Ett spännande och lite nytt sätt att tillreda grillad halloumi. Sötman från persikorna i kombination med den salta osten är perfekt och myntan är pricken över i.
"Superhärlig tallrik och smart serveringsfat som håller maten varm"
354 kr
0
Ingredienser:
2 halloumi2 stora persikor
1 tsk farinsocker
1 msk grovhackad mynta
Olivolja efter behov
"En riktigt bra balsamicocrem, len med en aning sötma. Syra och sötma är mycket v...
94 kr
0
"Gul som guld och med en fantastisk smak" ⭐️⭐️⭐️⭐...
176 kr
0
Gör så här:
Tänd grillen.Skär halloumin i tjocka skivor och persikorna på mitten.
Ta bort kärnorna.
Ringla persikohalvorna (med den skurna sidan upp) med olivolja och strö över farinsocker.
Grilla halloumin så att den får fina grillmärken på båda sidor.
Grilla persikorna med den skurna asidan ned mot grillen så att även den får grillränder (cirka 10 minuter).
Låt persikorna svalna en aning och skär dem i skivor med en vass kniv.
Lägg upp grillad frukt och ost på fat ch strö över hackad mynta.
Njut!
Inga kommentarer