Stefan tipsar Martin Morand om chokladmodellering

Användarnamn

Stefan tipsar Martin Morand
2018-02-26 @ 10:52:05
Mäster tränar chokladtävlande.
Vi är så stolta och glada att vi har vår fantastiske konditormästare och bagarmästare tillika fd medlem i Svenska Kocklandslaget Stefan J Petersén med en mängd fina medaljer och utmärkelser att fråga och konsultera.

Stefan har bra svar på de flesta frågor om bakning och konditori vi inte själva klarar att reda ut.
Misssa inte hans tips på FreakyKitchen, de är guld värda.

 

I Ystad Allehanda kan du läsa om när Stefan J Petersén tränar konditorlandslagets Martin Murre Morand i chokladmodellering inför stundande tävlande.

Vill du själv lära dig mer håller Stefan kurser i allt som har med bakning och konditori att göra från surdegsbakning till marsipanmodellering.
Läs mer på hans site HÄR!

Stefan använder oftast choklad från Lubeca.
Hans absolut favorit av deras mörka choklad är Ratzeburg.

Här hittar du chokladen:

Ratzeburg 2,5kg   Ratzeburg 500g chokladpellets    Mörk couvertyrchoklad    Lubeca vit couvertyrchoklad    chokladpellets 2,5kg  

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: cGQgvu (motverkar spam)
Inga kommentarer