2018-02-12 @ 07:05:00
Skalken på parmesanosten går ofta i soporna. Spara den och låt den sätta smak på soppor, fonder och såser!
Det är lätt att tro att skalken på parmesanosten inte har något större värde eller användning.
Glöm det!
Skalken är guld värd.
Parmesanskalkar är en viktig komponent i mustiga soppor, fonder och buljonger.
Låt den torra och lite trista skalken koka med i grytan. Skalken släpper härliga smaker och lite sälta när den "tillagas".
Spara gärna parmesanskalkarna i frysen till satt du behöver dem.
De kommer att göra skillnad. Jag lovar!
Ching!
/å
Glöm det!
Skalken är guld värd.
Parmesanskalkar är en viktig komponent i mustiga soppor, fonder och buljonger.
Låt den torra och lite trista skalken koka med i grytan. Skalken släpper härliga smaker och lite sälta när den "tillagas".
Spara gärna parmesanskalkarna i frysen till satt du behöver dem.
De kommer att göra skillnad. Jag lovar!
Ching!
/å
Inga kommentarer