Tårtskrapa eller degskrapa rostfri 25,5 cm
Breder ut i ett svep
125 kr
Extra hög skrapa i rostfritt stål med både raka och rundade kanter för att du ska kunna skapa fina mönster på tårtan. Skrapan gör det möjligt att skapa en skarp kant och att applicera glasyr och kräm helt slätt.
Den rostfria degskarpan är också fantastiskt bra till degar av olika slag och för formning av veka degar exempelvis surdegsdegar.
Den rostfria degskarpan är också fantastiskt bra till degar av olika slag och för formning av veka degar exempelvis surdegsdegar.
Degskrapa tårtskrapa Icing-skrapa Side-scraper
Det här är det perfekta verktyget för att sprida glasyrer, grädde, krämer, royal icing, ganach och frosting på kakor, tårtor och annat gott. Den här varianten är perfekt för att i ett svep breda toppingen över kakan och för att skrapa tårtkanten perfekt runt hela kakan.
En extra hög side scraper för perfekta tårtkanter. En extra hög skrapa i rostfritt stål med både raka och rundade kanter för att du ska kunna skapa fina mönster på tårtan. Skrapan gör det möjligt att skapa en rak, skarp kant och att applicera glasyr och kräm helt slätt. Stryk upp tåtran och dra skrapan med lätt tryck runt kanten för bästa resultat.
Den rostfria degskarpan är också fantastiskt bra till degar av olika slag och för formning av veka degar exempelvis surdegsdegar.
Eftersom skrapan är av rostfritt stål kan den försiktigt värmas upp innan de används (upp till ca 90°C) vilket gör den idealisk för att få perfekta resultat med exakt finish på ganache- och chokladöverdrag.
Enklast och bäst värms den försiktigt i varmt vatten.
En lagom varm skrapa ger fantastiskt resultat även på smörkrämer och liknande.
Absolut enklast blir det om man använder ett roterande dekorationsfat.
Använd tårtutjämnare för att få perfekt finish och slät fin yta på tårtor och bakverk
Tårtskrapan från Tala har ett 25,5cm långt blad med linjal av rostfritt stål med gradering eller linjal
Du kan även använda din raka side scraper till att få ut den sista smeten eller degen ur bunken. Helt enkelt ett verktyg du inte vill vara utan om du gillar att baka tårtor!
Det här är det perfekta verktyget för att sprida glasyrer, grädde, krämer, royal icing, ganach och frosting på kakor, tårtor och annat gott. Den här varianten är perfekt för att i ett svep breda toppingen över kakan och för att skrapa tårtkanten perfekt runt hela kakan.
En extra hög side scraper för perfekta tårtkanter. En extra hög skrapa i rostfritt stål med både raka och rundade kanter för att du ska kunna skapa fina mönster på tårtan. Skrapan gör det möjligt att skapa en rak, skarp kant och att applicera glasyr och kräm helt slätt. Stryk upp tåtran och dra skrapan med lätt tryck runt kanten för bästa resultat.
Den rostfria degskarpan är också fantastiskt bra till degar av olika slag och för formning av veka degar exempelvis surdegsdegar.
Eftersom skrapan är av rostfritt stål kan den försiktigt värmas upp innan de används (upp till ca 90°C) vilket gör den idealisk för att få perfekta resultat med exakt finish på ganache- och chokladöverdrag.
Enklast och bäst värms den försiktigt i varmt vatten.
En lagom varm skrapa ger fantastiskt resultat även på smörkrämer och liknande.
Absolut enklast blir det om man använder ett roterande dekorationsfat.
Använd tårtutjämnare för att få perfekt finish och slät fin yta på tårtor och bakverk
Tårtskrapan från Tala har ett 25,5cm långt blad med linjal av rostfritt stål med gradering eller linjal
Du kan även använda din raka side scraper till att få ut den sista smeten eller degen ur bunken. Helt enkelt ett verktyg du inte vill vara utan om du gillar att baka tårtor!
Visa mer
Visa mindre
Längd: | 25,5 cm |
Material: | Rostfritt stål |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Tala
Löstagbar botten & hög kant
fr. 175 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0