Svarta nudlar av råris ekologiska & glutenfria UTGÅTT
Svarta japanska nudlar
62 kr
Tunna nudlar av svartråris. Snabba att tillaga och med utsökt smak. Så fina i en härlig grönsakswok eller ramen.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt. Dessa glutenfria och ekologiska svarta risnudlar är gjorda av svart ris och vatten, ingenting annat.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt. Dessa glutenfria och ekologiska svarta risnudlar är gjorda av svart ris och vatten, ingenting annat.
Svarta japanska nudlar ekologiska från Terrasana 250g Black Rice Noodles
Tunna nudlar av svartråris. Snabba att tillaga och med utsökt smak. Så fina i en härlig grönsakswok eller ramen.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt.
Dessa glutenfria och ekologiska svarta risnudlar är gjorda av svart ris och vatten, ingenting annat.
De har en unik svart färg och är läckra att servera i en miso eller tillsammans med wokade grönsaker.
Nudlarna har en koktid på 5 minuter och är perfekt mat om du har begränsad tid.
Terrasana är en leverantör av ekologiska produkter som är noggrant utvalda utifrån ekologisk certifiering, hållbarhet och kvalitet hantverk. Terrasana strävar i alla led för balans mellan produktion och konsumtion, mellan hållbarhet och komfort och i slutändan, mellan människa och natur. Terrasana är en av få leverantörer av ekologiska produkter för det Japanska och asiatiska köket!
Tillagning:
Koka upp 2 liter vatten, tillsätt nudlar (ca 100g per portion) och rör om. Sjud i 5 minuter och skölj sedan snabbt under kallt vatten.
Koktid: ca 5 minuter
Produktvikt: 250g
Ursprung: Japan
Innehåll:
Svart rismjöl* 60%, rårismjöl*, vatten. *från ekologiskt jordbruk.
Allergener: Kan innehålla spår av sojabönor, sesamfrön och jordnötter.
Näringsinnehåll per 100g:
Energi (kJ/kcal): 1529/364 Fett (g): 3.6 varav mättat (g): 0.9 Kolhydrater (g): 76.4 varav sockerarter (g): 0.0 Protein (g): 7.3 Fiber (g): 1,8 Salt (g): 0.00
Tunna nudlar av svartråris. Snabba att tillaga och med utsökt smak. Så fina i en härlig grönsakswok eller ramen.
Nudlarna är en bra källa till protein och fiber men har låg fetthalt.
Dessa glutenfria och ekologiska svarta risnudlar är gjorda av svart ris och vatten, ingenting annat.
De har en unik svart färg och är läckra att servera i en miso eller tillsammans med wokade grönsaker.
Nudlarna har en koktid på 5 minuter och är perfekt mat om du har begränsad tid.
- Japanska nudlar
- Traditionll tillverkning
- Ekologiska
Terrasana är en leverantör av ekologiska produkter som är noggrant utvalda utifrån ekologisk certifiering, hållbarhet och kvalitet hantverk. Terrasana strävar i alla led för balans mellan produktion och konsumtion, mellan hållbarhet och komfort och i slutändan, mellan människa och natur. Terrasana är en av få leverantörer av ekologiska produkter för det Japanska och asiatiska köket!
Tillagning:
Koka upp 2 liter vatten, tillsätt nudlar (ca 100g per portion) och rör om. Sjud i 5 minuter och skölj sedan snabbt under kallt vatten.
Koktid: ca 5 minuter
Produktvikt: 250g
Ursprung: Japan
Innehåll:
Svart rismjöl* 60%, rårismjöl*, vatten. *från ekologiskt jordbruk.
Allergener: Kan innehålla spår av sojabönor, sesamfrön och jordnötter.
Näringsinnehåll per 100g:
Energi (kJ/kcal): 1529/364 Fett (g): 3.6 varav mättat (g): 0.9 Kolhydrater (g): 76.4 varav sockerarter (g): 0.0 Protein (g): 7.3 Fiber (g): 1,8 Salt (g): 0.00
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 250g |
Antal i förpackningen: | 1 förpackning med 3 buntar nudlar |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även