Sugarpaste mörkrosa 250g
Cerisefärgad sockerpasta
39 kr /
32 kr
- Kavla
- Modellera
- Skapa fantastiska bakverk
Pettinice no 5 sugarpaste dark pink Bakels
Sockerpasta ceriserosa till bakverk och desserter. Funkar bra både till modellering och täckning av tårtor, cup cakes och andra godsaker. Vår mörkrosa fondant innehåller varken mandel eller nötter och kan ersätta marsipan för nötallergiker.
Mörkt rosa sockerpasta till figurer eller dekorationer på dina kakor och bakverk. Perfekt till blommor, hjärtan, cirklar mm på Alla Hjärtans Dags-tårtor och doptårtor.
Sockerpastor kan blandas dels som marmorering men också helt för att få fram önskade färgnyanser. Blanda röd och gul för orange pasta eller röd och blå för lila osv.
Ta gärna en tipp på Pettinices websida för mer inspiration och förslag.
Tillverkad i Sverige.
Användning: knåda sockerpastan innan du börjar kavla eller modelera.
TIPS! Om massan känns hård värm den FÖRSIKTIGT i mikron.
Överbliven socker-pasta läggs snarast möjligt i en ny tät plastpåse. Ta bort så mycket flyft du kan. Dubbla plastpåsar kan vara ett bra sätt att minska risken för att det kommer luft in i påsen.
NOTERA ATT FÄRGEN KAN AVVIKA NÅGOT BEROENDE PÅ INSTÄLLNINGARNA PÅ DIN SKÄRM MM.
Innehåll:
socker, glukossirap, vegetabilisk olja (palm), vatten, fuktighetsbevarande medel; glycerol, maltodextrin, förtjockningsmedel E466, emulgeringsmedel E471, färg E161 & E133,vanillin,surhetsreglerande medel (citronsyra).
Näringsvärde per 100g:
Energi: 400kcal 1700 kj
Fett: 5,5g (var av mättat 5,5g transfetter under 0,5g)
Kolhydrat: 88g (varav socker 80g)
Protein: under 0,5g
Salt: under 0,5g
Sockermassa bör förvaras mörkt & torrt 15-25°C.
Tillverkad i Sverige
Vikt: 250g
Sockerpasta ceriserosa till bakverk och desserter. Funkar bra både till modellering och täckning av tårtor, cup cakes och andra godsaker. Vår mörkrosa fondant innehåller varken mandel eller nötter och kan ersätta marsipan för nötallergiker.
Mörkt rosa sockerpasta till figurer eller dekorationer på dina kakor och bakverk. Perfekt till blommor, hjärtan, cirklar mm på Alla Hjärtans Dags-tårtor och doptårtor.
Sockerpastor kan blandas dels som marmorering men också helt för att få fram önskade färgnyanser. Blanda röd och gul för orange pasta eller röd och blå för lila osv.
Ta gärna en tipp på Pettinices websida för mer inspiration och förslag.
Tillverkad i Sverige.
Användning: knåda sockerpastan innan du börjar kavla eller modelera.
TIPS! Om massan känns hård värm den FÖRSIKTIGT i mikron.
Överbliven socker-pasta läggs snarast möjligt i en ny tät plastpåse. Ta bort så mycket flyft du kan. Dubbla plastpåsar kan vara ett bra sätt att minska risken för att det kommer luft in i påsen.
NOTERA ATT FÄRGEN KAN AVVIKA NÅGOT BEROENDE PÅ INSTÄLLNINGARNA PÅ DIN SKÄRM MM.
Innehåll:
socker, glukossirap, vegetabilisk olja (palm), vatten, fuktighetsbevarande medel; glycerol, maltodextrin, förtjockningsmedel E466, emulgeringsmedel E471, färg E161 & E133,vanillin,surhetsreglerande medel (citronsyra).
Näringsvärde per 100g:
Energi: 400kcal 1700 kj
Fett: 5,5g (var av mättat 5,5g transfetter under 0,5g)
Kolhydrat: 88g (varav socker 80g)
Protein: under 0,5g
Salt: under 0,5g
Sockermassa bör förvaras mörkt & torrt 15-25°C.
Tillverkad i Sverige
Vikt: 250g
Visa mer
Visa mindre
Färg: | Cerise |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Grym sockerpasta, använder alltid denna" ⭐️⭐️⭐️...
139 kr
0
Mer från Pettinice
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0