Santokukniv KAI Shun Nagare 18 cm UTGÅTT
En japansk värsting
5649 kr
- En superexklusiv japan
- Solfjädersformad damaskus
- Styrka & elegans
KAI SANTOKUKNIV 18 CM SHUN NAGARE
Vacker Japansk handgjord santokukniv i damaskusstål från KAI som passar utmärkt att skära och hacka grönsaker och kött.
Kniven är utrustat med ett mycket speciellt dubbelkärnblad med en hårdhet av 61 Hrc. tillverkat av två olika ståltyper flexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som har vävts tillsammans till ett 72-skikts Damaskus stål. Innovativt smidigt och anmärkningsvärt utformat som om en soluppgångs strålar har fångats i bladet.
Kniven har snyggt handtag med optimal stabilitet Det är ergonomiskt utformat med en lbakåtsluttande linje och en liten utbuktning vilket gör att kniven ligger perfekt i handen. Handtaget är av svartgrått Pakkaträ och säkras med hjälp av två nitar. Den smidda tangen i handtaget skapar en vacker balans med bladet.
En helt unik santoku och mycket hållbar.
En otroligt vacker kniv som är en fröjd att arbeta med.
Den används med fördel av mästerkockar i professionella kök men kan naturligtvis lika gärna användas i hemmet av entusiastiska hobbykockar.
Shun Nagare från KAI är en serie exklusiva konstnärliga handgjorda köksknivar från Japan.
En knivkollektion i slående vacker design av material med de absolut bästa egenskaper är något av det bästa som går att få tag på när det gäller köksknivar och en ren glädje att arbeta med!
Material: Fexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som varvats till 72-skikts Damaskus stål.
Hårdhet: 61 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 18 cm handtag 14 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Vacker Japansk handgjord santokukniv i damaskusstål från KAI som passar utmärkt att skära och hacka grönsaker och kött.
Kniven är utrustat med ett mycket speciellt dubbelkärnblad med en hårdhet av 61 Hrc. tillverkat av två olika ståltyper flexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som har vävts tillsammans till ett 72-skikts Damaskus stål. Innovativt smidigt och anmärkningsvärt utformat som om en soluppgångs strålar har fångats i bladet.
Kniven har snyggt handtag med optimal stabilitet Det är ergonomiskt utformat med en lbakåtsluttande linje och en liten utbuktning vilket gör att kniven ligger perfekt i handen. Handtaget är av svartgrått Pakkaträ och säkras med hjälp av två nitar. Den smidda tangen i handtaget skapar en vacker balans med bladet.
En helt unik santoku och mycket hållbar.
En otroligt vacker kniv som är en fröjd att arbeta med.
Den används med fördel av mästerkockar i professionella kök men kan naturligtvis lika gärna användas i hemmet av entusiastiska hobbykockar.
Shun Nagare från KAI är en serie exklusiva konstnärliga handgjorda köksknivar från Japan.
En knivkollektion i slående vacker design av material med de absolut bästa egenskaper är något av det bästa som går att få tag på när det gäller köksknivar och en ren glädje att arbeta med!
Material: Fexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som varvats till 72-skikts Damaskus stål.
Hårdhet: 61 HRC /- 1
Mått: Bladlängd 18 cm handtag 14 cm
Skötselråd: Diskas med fördel för hand.
Skölj av kniven direkt, använd gärna handdiskmedel, torka av kniven noga efter rengöring.
Förvaring: Gärna på magnetlist eller i knivblock för att behålla skärpan.
Underhåll: med porslinsbryne, diamantbryne eller slipsten
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | Ja |
Maskindiskas: | Nej |
Längd: | Bladets längd 18cm, handdtaget 14cm total längd 32cm |
Material: | Fexibelt VG2-stål och hårt VG10-stål som varvats till 72-skikts Damaskus stål. |
Antal i förpackningen: | 1st |
Mer från KAI
Andra köpte även