Mortel i gjutjärn
Allt om Mat: ”Snygg design så att man gärna vill ha den framme i köket. Rekommenderas!”
399 kr /
349 kr
Otroligt vacker och lika praktisk är gjutjärnsmorteln med praktisk pip och greppvänlig stöt med bra tyngd och fint grepp som underlättar mortlandet. Den praktiska hällpipen på sidan av morteln gör den enkel att hälla ur vid servering. Tyngden i morteln ger riktigt bra stöd så att den står stadigt på köksbänken.
Mortel i gjutjärn med stöt - Satake Nabe
Otroligt vacker och lika praktisk är gjutjärnsmorteln med praktisk pip och greppvänlig stöt med bra tyngd och fint grepp som underlättar mortlandet.
Den praktiska hällpipen på sidan av morteln gör den enkel att hälla ur vid servering.
Tyngden i morteln ger riktigt bra stöd så att den står stadigt på köksbänken.
Morteln har ett djup på 9 cm så den rymmer mer än några få korn och krossar enkelt ade flesta sorters kryddor.
Morteln kan användas "från jord till bord", det vill säga inte bara för att krossa kryddor eller örter utan man kan även färdigställa och servera direkt från morteln.
Servera gärna guacamole direkt från morteln som krossat vitlök, svartpeppar och flingsalt som blandats med avocado, citron och lite zest. Kanske ställer du morteln med alla ingredienser på bordet och låter gästerna vid bordet röra ihop guacaolen.
Tips! Rosta gärna de kryddor som ska mortlas i torr stekpanna tills det precis börjar ryka och fina dofter dyker upp innan de krossas i morteln. Processen maximerar alla smaker.
BÄST I TEST! Satake Nabe mortel utsågs till Allt Om Mat:s favorit i deras stora morteltest 2019.
Satake Nabe Gjutjärnsmortel, BÄST I TEST!!
Omdömet var: ”Snygg design så att man gärna vill ha den framme i köket. Rekommenderas!”
Diameter: 15,5 cm
Material: 100% gjutjärn
Bredd: 17 cm
Höjd: 12 cm
Färg: Svart
Mortel i gjutjärn Satake Nabe gjutjärnsmortel 15,5cm bäst i test!
Otroligt vacker och lika praktisk är gjutjärnsmorteln med praktisk pip och greppvänlig stöt med bra tyngd och fint grepp som underlättar mortlandet.
Den praktiska hällpipen på sidan av morteln gör den enkel att hälla ur vid servering.
Tyngden i morteln ger riktigt bra stöd så att den står stadigt på köksbänken.
Morteln har ett djup på 9 cm så den rymmer mer än några få korn och krossar enkelt ade flesta sorters kryddor.
Morteln kan användas "från jord till bord", det vill säga inte bara för att krossa kryddor eller örter utan man kan även färdigställa och servera direkt från morteln.
Servera gärna guacamole direkt från morteln som krossat vitlök, svartpeppar och flingsalt som blandats med avocado, citron och lite zest. Kanske ställer du morteln med alla ingredienser på bordet och låter gästerna vid bordet röra ihop guacaolen.
Tips! Rosta gärna de kryddor som ska mortlas i torr stekpanna tills det precis börjar ryka och fina dofter dyker upp innan de krossas i morteln. Processen maximerar alla smaker.
BÄST I TEST! Satake Nabe mortel utsågs till Allt Om Mat:s favorit i deras stora morteltest 2019.
Satake Nabe Gjutjärnsmortel, BÄST I TEST!!
Omdömet var: ”Snygg design så att man gärna vill ha den framme i köket. Rekommenderas!”
Diameter: 15,5 cm
Material: 100% gjutjärn
Bredd: 17 cm
Höjd: 12 cm
Färg: Svart
Mortel i gjutjärn Satake Nabe gjutjärnsmortel 15,5cm bäst i test!
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Morello ger en djup körsbärsmak. Använd på sallad, ostar, efterrätter och...
149 kr
0
Mer från Satake
Andra köpte även