Fransk kavel med handtag 40 cm
Rulla snyggt & enkelt
159 kr
Fransk kavel kallas en kavel av trä som inte har fria handtag eller axel. Dessa kavlar är oftast tillverkade av trä från täta korniga lövträd som buksbom eller bok. Det finns två typer av fransk kavel dels den avsmalnande eller bikoniska, dels den raka.
Fransk kavel eller rullpinne i trä med handtag, svarvad 40 cm
En rak och slät kavel av trä i fransk stil med handtag.
Fransk kavel kallas en kavel av trä som inte har fria handtag utan är tillverkad i ett stycke.
Dessa kavlar är oftast tillverkade av trä från täta korniga lövträd som buksbom eller bok.
Det finns två typer av fransk kavel dels den avsmalnande eller bikoniska, dels den raka.
En fransk kavel ger precision i kavlingen även på de mest känsliga degar.
Den är också i allmänhet enklare och lättare att hantera.
En fransk kavel är perfekt till allt från pizzadeg till vetedeg, wienerdegar och kakdegar som mördeg, pepparkaksdeg och smördeg.
Den här typen av rullkavel är extra bra för att kavla ut stora ytor deg som när man bakar med marsipan eller kavlar ut lock till tårtor.
Kavelpinnen är också en bra hjälp för att lyfta över t ex tårtlock till kakan som ska täckas.
Handdiska alltid dina köksredakap av trä för att de ska hålla länge och underhåll dem gärna med smakneutral olja.
Kaveln är förmodligen ett av bagarens viktigaste redskap och som symbol lika starkt förknippat med bagaren som kringlan.
Handdiska alltid dina träredakap för att de ska hålla länge och underhåll dem gärna med smakneutral olja.
Material: trä
Längd: 40 cm
Diameter: 4 cm
Antal i förpackningen: 1st
En rak och slät kavel av trä i fransk stil med handtag.
Fransk kavel kallas en kavel av trä som inte har fria handtag utan är tillverkad i ett stycke.
Dessa kavlar är oftast tillverkade av trä från täta korniga lövträd som buksbom eller bok.
Det finns två typer av fransk kavel dels den avsmalnande eller bikoniska, dels den raka.
En fransk kavel ger precision i kavlingen även på de mest känsliga degar.
Den är också i allmänhet enklare och lättare att hantera.
En fransk kavel är perfekt till allt från pizzadeg till vetedeg, wienerdegar och kakdegar som mördeg, pepparkaksdeg och smördeg.
Den här typen av rullkavel är extra bra för att kavla ut stora ytor deg som när man bakar med marsipan eller kavlar ut lock till tårtor.
Kavelpinnen är också en bra hjälp för att lyfta över t ex tårtlock till kakan som ska täckas.
- Naturmaterial
- Snabbt & enkelt
- En nordisk fransos
Handdiska alltid dina köksredakap av trä för att de ska hålla länge och underhåll dem gärna med smakneutral olja.
Kaveln är förmodligen ett av bagarens viktigaste redskap och som symbol lika starkt förknippat med bagaren som kringlan.
Handdiska alltid dina träredakap för att de ska hålla länge och underhåll dem gärna med smakneutral olja.
Material: trä
Längd: 40 cm
Diameter: 4 cm
Antal i förpackningen: 1st
Visa mer
Visa mindre
Handdiskas: | rekommenderas |
Längd: | 40 cm |
Diameter: | 4cm |
Material: | Trä |
Antal i förpackningen: | 1st |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Perfekt när man ska ta med kakor. Locket gör att det går att ställa grejer ov...
189 kr
0
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0