Chicharricos - Spanska fläsksvålar
"Så svåra att motstå"
76 kr
Chicharricos är ett svårt beroendeframkallande snacks gjort på fläsksvål från Ibericogris. En naturlig produkt där enbart salt och spanskt paprikapulver tillsatts. Inga färgämnen eller konserveringsmedel..
Chicharros spanska fläsksvålar som tapas Aperitivos Tapa
Chicharricos är ett svårt beroendeframkallande snacks gjort på fläsksvål från Ibericogris. En naturlig produkt där enbart salt och spanskt paprikapulver tillsatts. Inga färgämnen eller konserveringsmedel.
Spanska svålchips eller fläsksvålar från Aperitivos Tapa, som sedan 1980 har specialiserat sig på att producera traditionella krispiga spanska snacks av fläsk.
Chicharros är det spanska sättet att bereda fläsksvålar så att de blir extremt krispiga.
Tricket är att först koka grisskinnet, sedan torka det innan man slutligen friterar.
Ät dem som de är som ett krispigt snack eller som tillbehör på tapastallriken.
I Spanien serveras dom oftast lätt uppvärmda som tillbehör till tapas.
De ganska små krispiga fläsksvålarna kan givetvis avnjutas direkt ur förpackningen precis som de är men de går också att värma försiktigt. Glöm batra inte att ta ur dem ur förpackningen innan uppvärmning.
Ett riktigt supersnacks för den som vill undvika socker och kolhydrater, med ett innehåll på närmre 33% protein och 0% kolhydrat bör det passa in i en GI-diet.
Ursprung: Spanien
Ingredienser: Fläsksvål, ister, salt, pimentón (spansk rökt paprika) och antioxidationsmedel E-306.
Vikt: 150 g
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 2632 Energi (Kcal/100g) 634 Fett 50g Varav mättade fettsyror 16g Varav enkelomättade fettsyror 30g Varav fleromättade fettsyror 3,9g Protein 46g Salt 1,9g
Chicharricos är ett svårt beroendeframkallande snacks gjort på fläsksvål från Ibericogris. En naturlig produkt där enbart salt och spanskt paprikapulver tillsatts. Inga färgämnen eller konserveringsmedel.
Spanska svålchips eller fläsksvålar från Aperitivos Tapa, som sedan 1980 har specialiserat sig på att producera traditionella krispiga spanska snacks av fläsk.
Chicharros är det spanska sättet att bereda fläsksvålar så att de blir extremt krispiga.
Tricket är att först koka grisskinnet, sedan torka det innan man slutligen friterar.
Ät dem som de är som ett krispigt snack eller som tillbehör på tapastallriken.
I Spanien serveras dom oftast lätt uppvärmda som tillbehör till tapas.
De ganska små krispiga fläsksvålarna kan givetvis avnjutas direkt ur förpackningen precis som de är men de går också att värma försiktigt. Glöm batra inte att ta ur dem ur förpackningen innan uppvärmning.
Ett riktigt supersnacks för den som vill undvika socker och kolhydrater, med ett innehåll på närmre 33% protein och 0% kolhydrat bör det passa in i en GI-diet.
Ursprung: Spanien
Ingredienser: Fläsksvål, ister, salt, pimentón (spansk rökt paprika) och antioxidationsmedel E-306.
Vikt: 150 g
Näringsvärde per 100g: Energi (Kj/100g) 2632 Energi (Kcal/100g) 634 Fett 50g Varav mättade fettsyror 16g Varav enkelomättade fettsyror 30g Varav fleromättade fettsyror 3,9g Protein 46g Salt 1,9g
Visa mer
Visa mindre
Diameter: | 10 cm |
Vikt: | 150g |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Aperitivos Tapa
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0