Ångkokningsinsats 23 cm
Ångat är bäst
199 kr
Klassiskt hopvikbart ånggaller i rostfritt stål med fällbara ben och teleskophandtag för att ångkoka i kastuller och grytor med en diameter större än 23 cm. Kastrullinsatsen kompletterar gryorna du redan har och lämpar sig för ångning av rotfrukter, grönsaker, dumplings, bao-bun, fisk och skaldjur.
Ånginsats för grönsaker, fisk mm i rostfritt stål 23 cm
Klassiskt hopvikbart ånggaller i rostfritt stål med fällbara ben och teleskophandtag för att ångkoka i kastuller och grytor med en diameter större än 23 cm.
Kastrullinsatsen eller grönsakskorgenkompletterar gryorna du redan har och lämpar sig för ångning av rotfrukter, grönsaker, dumplings, bao-bun, fisk och skaldjur. Ånggallret eller insatsen är även praktiskt för maträtter som ska ångkokas länge som pinnekjøtt och får i kål.
Grönsaksångaren sätts ner i pannan tillsammans med lite vatten i botten. När vattnet kokar bildas ånga som tillagar maten på ett skonsamt sätt. Fötterna på insatsen håller den över vattenytan.
Ångade grönsaker smakar mer och bevarar vitaminerna bättre, grönsakerna blir krispigare och behåller sin färg.
Behåll den goda smaken och näringsämnena när du tillagar dina grönsaker.
Ånginsatsen passar i de flesta vanliga kokkärl.
Den är enkel att både använda och rengöra.
Hur använder man en ång-insats?
Insatsen sätts ner i en gryta med kokande vatten. Vattnet ska stå så högt i gryan att det inte når det som ångas i insatsen.
Hur ångkokar man?
Man ångkokar genom att ha kokande vatten i botten på grytan och låta det man vill tillaga ligga strax ovanför vattenytan så att det är den varma ångan och inte kokvattnet som tillagar maten,
Varför ångkoka grönsaker?
Grönsakerna blir krispigare och behåller förutom spänst och smak även näringsämnen bättre än vid vanlig kokning.
Vilka grönsaker kan man ångkoka?
Det går att ånga nästan alla grönsaker och rotfrukter.
Material: Stål
Mått: Diam. 23 cm
Klassiskt hopvikbart ånggaller i rostfritt stål med fällbara ben och teleskophandtag för att ångkoka i kastuller och grytor med en diameter större än 23 cm.
Kastrullinsatsen eller grönsakskorgenkompletterar gryorna du redan har och lämpar sig för ångning av rotfrukter, grönsaker, dumplings, bao-bun, fisk och skaldjur. Ånggallret eller insatsen är även praktiskt för maträtter som ska ångkokas länge som pinnekjøtt och får i kål.
Grönsaksångaren sätts ner i pannan tillsammans med lite vatten i botten. När vattnet kokar bildas ånga som tillagar maten på ett skonsamt sätt. Fötterna på insatsen håller den över vattenytan.
Ångade grönsaker smakar mer och bevarar vitaminerna bättre, grönsakerna blir krispigare och behåller sin färg.
Behåll den goda smaken och näringsämnena när du tillagar dina grönsaker.
Ånginsatsen passar i de flesta vanliga kokkärl.
Den är enkel att både använda och rengöra.
Hur använder man en ång-insats?
Insatsen sätts ner i en gryta med kokande vatten. Vattnet ska stå så högt i gryan att det inte når det som ångas i insatsen.
Hur ångkokar man?
Man ångkokar genom att ha kokande vatten i botten på grytan och låta det man vill tillaga ligga strax ovanför vattenytan så att det är den varma ångan och inte kokvattnet som tillagar maten,
Varför ångkoka grönsaker?
Grönsakerna blir krispigare och behåller förutom spänst och smak även näringsämnen bättre än vid vanlig kokning.
Vilka grönsaker kan man ångkoka?
Det går att ånga nästan alla grönsaker och rotfrukter.
Material: Stål
Mått: Diam. 23 cm
Visa mer
Visa mindre
Diameter: | 23 cm |
Material: | stål |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0