Mango- och yoghurt glass (toppad med rostad kokos)

Användarnamn

Mango- och yoghurt glass (toppad med rostad kokos)
Väldigt enkel och fräsch glassrecept för sensommarens varmare dagar.

Ingredienser:


3dl naturell tjock yoghurt
250g fryst mango
3msk flytande honung
rostad kokos

Gör så här:


1. Mixa ihop yoghurt, mango och honung.
2. Ställ i frysen i minst 3 timmar, helst upp till 6 timmar.
3. Servera med rostad kokos.
Glasskopa eller mosskopa mekanisk
Skeda snyggt för mos, kakdeg & glass
198 kr
Köp
Info
0
Glassglas eller dessertglas
"Klasskiska glassglas kan man inte få för många av"
99 kr
0
Glasskål La Rochere Perigord
"Rustik skål till 1700-tals glasen"
149 kr
0
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: fzGktL (motverkar spam)
Inga kommentarer