En riktigt fräsch coleslaw med asiatiska smaker och utan varken majonäs eller créme fraîche.
1 klyfta vitkål
1 klyfta rödlål
salt
1 rödpeppar
1 kruka färsk koriander
matolja
lime
Skiva kålen tunnt, gärna med mandolin.
Blanda kålen med ganska mycket salt och låt stå 45-60 minuter.
Blanda kålstrimlorna som nu mjuknat med finhackad rödpeppar och hackad koriander.
Ringla matolja över och blanda igen.
Pressa över en halv färsk lime.
Servera.
Saker som kan vara bra att ha:
1 klyfta rödlål
salt
1 rödpeppar
1 kruka färsk koriander
matolja
lime
Skiva kålen tunnt, gärna med mandolin.
Blanda kålen med ganska mycket salt och låt stå 45-60 minuter.
Blanda kålstrimlorna som nu mjuknat med finhackad rödpeppar och hackad koriander.
Ringla matolja över och blanda igen.
Pressa över en halv färsk lime.
Servera.
Saker som kan vara bra att ha:
Inga kommentarer