Recept på Björnbärsmousse med rosa kex

Användarnamn

Björnbärsmousse med rosa kex
Fluffig björbärsmousse med franska rosa kex och vispad grädde.

Ingredienser:



12st Lady fingers eller Biscuits Rosé de Reims
250 g björnbär
2dl vispgrädde
50g mascarpone
8 msk florsocker
Björnbär  

Gör så här:



Blanda 2/3 av björnbären med 2 matskedar socker.

Vispa grädden ganska fast.
Tillsätt ca 6 matskedar socker och blanda ihop, dela grädden i 2 delar.

Den ena halvan av gräddden låter du vara som den är. I den andra halvan tillsätts hälften av bärmassan och mascarpone - blanda försiktigt tills allt blandats ihop.

Servera i portionsglas. Lägg björnbärmoussen i botten av glasen.
Doppa rosa kex eller lady fingers den återstående bär- och sockerblandningen.

Placera 2 doppade kex i varje glas ovanpå moussen och avsluta med en klick grädde.
Garnera varje glas men färska björnbär och ett kex.
Njut direkt!




Rosa kex  Serveringsglas
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: bVEmjE (motverkar spam)
Inga kommentarer