Recept på mandelpotatispuré med tryffel

Användarnamn

Tryffelpuré på mandelpotatis, jordärtsskocka eller blomkål.
Använd vår härliga skivade tryffel och gör puréer av olika grönsaker och rotfrukter. Experimentera med sorter du gillar. För 4 portioner ser receptet ut som nedan.

Ingredienser:


ca 500g mandelpotatis, jordärtskockor, blomkål eller någon annan grönsakeller rotfrukt
grädde eller mjölk
skivad sommartryffel 4-5 skivor
ev några droppar tryffelolja
Salt & peppar


Gör så här:


Koka grönsaker mjuka och kör i dem i mixer.
Tillsätt grädde eller mjölk tills purén är slät och lagom i konsistensen.
Lägg i den skivade tryffeln ca 4-5 skvivor.
Smaka av
Tillsätt lite tryffelolja för att förhöja smaken men försiktigt några droppar brukar räcka
Salt & peppar efter smak.
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: rrTnyv (motverkar spam)
Inga kommentarer