2019-05-31 @ 00:00:00
Testa att confitera sparris. Det är enkelt och lite annorlunda. Framför allt galet gott.
Om du inte testat att confitera sparris MÅSTE du göra det nu.
Det är inte alls svårt och galet gott.
Confitterade anklår är kanske det man först kommer att tänka på men metoden passar för så mycket mer.
Sparris passar särskilt bra eftersom dess smaker är fettlösliga.
Ja, det är också därför vi gärna äter sparris med smält smör eller en fluffig hollandaise.
Fettet gör sig helt enkelt kalasbar ihop med sparrisen.
Det är inte alls svårt och galet gott.
Confitterade anklår är kanske det man först kommer att tänka på men metoden passar för så mycket mer.
Sparris passar särskilt bra eftersom dess smaker är fettlösliga.
Ja, det är också därför vi gärna äter sparris med smält smör eller en fluffig hollandaise.
Fettet gör sig helt enkelt kalasbar ihop med sparrisen.
Inga kommentarer