Stora startpaketet för surdegsbakning
Det ultimata startkittet för surdegsbakning
1075 kr / 1040 kr
Det ultimata startpaketet för surdegsbakning med de flesta grejer som kan behövas för att lyckas med bakningen. En perfekt start för en blivande surdegsbakare eller ett bra set att komplettera utrustningen med.
Stort startset för surdegsbakning med allt du behöver
Allt du behöver för att börja baka med surdeg. Det perfekta statpaketet för den som vill börja baka med surdeg.
Paketet innehåller en ordentlig glasburk för att starta surdegen och förvara den i och ett riktigt bra degfat eller degskål att blanda degen i.
Dessutom ingår 2 av våra mest populära ovala jäskorgar av rotting med överdrag i textil, en fransk snittkniv och ett par praktiska lite större degskrapor eller skrapkort som kan användas för att dela och forma degar eller för att skrapa rent bunkar och bakbord.
En bra tentermometer på sticka som kan mäta innertemperaturen på brödet, en påse av eko-textil att förvara bröden i och inte minst ett paket tipo 00 mjöl för att kunna börja baka samt en liten bra borste för att kunna hålla korgaran rena och fina.
Du kan läsa mer om de enskilda produkterna som ingår i kittet (följ länkarna för ännu mer info)här:
Snittkniv röd med svängbart blad
Snittkniv eller brödsnittare för snittning av bröd och baguetter.
Fransk supersmidig tunn och lätt brödsnittare med rakblad.
Att snitta deg med kniv är en konst som inte alla behärskar.
Det gäller att få ett snyggt bröd med bra höjd och som öppnar upp på rätt sätt.
Jäskorg oval 2st
Korgen för jäsning av bröd hjälper brödet att hålla formen under jäsningen vilket passar särskilt bra till surdegsbröd och andra veka degar.
Jäskorgar passar särskilt bra till degar för surdegsbakning med hög hydration. Degen håller sin form bättre med hjälp av jäskorgen.
Jäskorgsöverdrag oval 2st
Ett överdrag eller foder till jäskorgen är smart och praktiskt att ha. Du behöver inte använda linnedukar eller kökshanddukari botten på korgen om den har ett eget litet överdrag. Dessutom skyddar överdraget korgen och ger den längre livstid.
Konserveringsburk i glas
Konserveringsburk i glas med bygellock och orange gummitätning perfekt för förvaring av surdegen. En klassisk vacker fransk glasburk med gummiring och snäpplock formgiven på 1930-talet för konservering, sylt, grönsaksinläggningar, sill eller annat smått & gott.
Mjöl Tipo 00
Dallri är ett underbart tipo noll noll mjöl speciellt framtagen för bakning, speciellt bra till bröd- och pizzabakning. Mjölet ger en mjuk och elastisk deg och passar för både kort och lång jäsningstid.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Degskrapa
Skrapkort som får med det mesta ur raka lådor, formar degar, skrapar bakbordet, delar degar mm.
Degskrapa rund
Stor rund skrapa som får med det mesta ur rundade bunkar.
Med den här stora degskrapan vänder och lyfter du enkelt tunga degar ur bunkar och skålar.
Borste för jäskorgar
Borste i trä för rengöring av jäskorgar med styva borst som gör det enkelt att komma åt ordentligt och få bort mjöl och torkade degreseter från bakkorgens insida.
Termometer med spett
Enkel digital spett-termometer med LCD-display. Stick in stektermometerns spjut eller spett i det du vill kolla temperaturen på och läs av.
Notera att innehållet i startpaket för surdegsbakning kan variera något jämfört med bilderna.
Listan ovan stämmer dock alltid.
Mer om varje enskild produkt kan du läsa genom att klicka i de orange länkarna ovan.
Allt du behöver för att börja baka med surdeg. Det perfekta statpaketet för den som vill börja baka med surdeg.
Paketet innehåller en ordentlig glasburk för att starta surdegen och förvara den i och ett riktigt bra degfat eller degskål att blanda degen i.
Dessutom ingår 2 av våra mest populära ovala jäskorgar av rotting med överdrag i textil, en fransk snittkniv och ett par praktiska lite större degskrapor eller skrapkort som kan användas för att dela och forma degar eller för att skrapa rent bunkar och bakbord.
En bra tentermometer på sticka som kan mäta innertemperaturen på brödet, en påse av eko-textil att förvara bröden i och inte minst ett paket tipo 00 mjöl för att kunna börja baka samt en liten bra borste för att kunna hålla korgaran rena och fina.
- Starta med surdegsbakning
- Allt för en bra start
- Bäst resultat med riktiga grejer
Du kan läsa mer om de enskilda produkterna som ingår i kittet (följ länkarna för ännu mer info)här:
Snittkniv röd med svängbart blad
Snittkniv eller brödsnittare för snittning av bröd och baguetter.
Fransk supersmidig tunn och lätt brödsnittare med rakblad.
Att snitta deg med kniv är en konst som inte alla behärskar.
Det gäller att få ett snyggt bröd med bra höjd och som öppnar upp på rätt sätt.
Jäskorg oval 2st
Korgen för jäsning av bröd hjälper brödet att hålla formen under jäsningen vilket passar särskilt bra till surdegsbröd och andra veka degar.
Jäskorgar passar särskilt bra till degar för surdegsbakning med hög hydration. Degen håller sin form bättre med hjälp av jäskorgen.
Jäskorgsöverdrag oval 2st
Ett överdrag eller foder till jäskorgen är smart och praktiskt att ha. Du behöver inte använda linnedukar eller kökshanddukari botten på korgen om den har ett eget litet överdrag. Dessutom skyddar överdraget korgen och ger den längre livstid.
Konserveringsburk i glas
Konserveringsburk i glas med bygellock och orange gummitätning perfekt för förvaring av surdegen. En klassisk vacker fransk glasburk med gummiring och snäpplock formgiven på 1930-talet för konservering, sylt, grönsaksinläggningar, sill eller annat smått & gott.
Mjöl Tipo 00
Dallri är ett underbart tipo noll noll mjöl speciellt framtagen för bakning, speciellt bra till bröd- och pizzabakning. Mjölet ger en mjuk och elastisk deg och passar för både kort och lång jäsningstid.
Det ger saftigt bröd med krispig skorpa och gott bett. Mjölets höga glutenhalt och den fina malningen ökar mjölets förmåga att absorbera vatten och ger en elastisk deg. För optimalt resultat bör en deg med Tipo-noll-noll jäsa långsamt mellan 10 och 12 timmar.
Degskrapa
Skrapkort som får med det mesta ur raka lådor, formar degar, skrapar bakbordet, delar degar mm.
Degskrapa rund
Stor rund skrapa som får med det mesta ur rundade bunkar.
Med den här stora degskrapan vänder och lyfter du enkelt tunga degar ur bunkar och skålar.
Borste för jäskorgar
Borste i trä för rengöring av jäskorgar med styva borst som gör det enkelt att komma åt ordentligt och få bort mjöl och torkade degreseter från bakkorgens insida.
Termometer med spett
Enkel digital spett-termometer med LCD-display. Stick in stektermometerns spjut eller spett i det du vill kolla temperaturen på och läs av.
Notera att innehållet i startpaket för surdegsbakning kan variera något jämfört med bilderna.
Listan ovan stämmer dock alltid.
Mer om varje enskild produkt kan du läsa genom att klicka i de orange länkarna ovan.
Visa mer
Visa mindre
Kanske gillar du även någon av dessa:
Andra köpte även