Stekpanna Morsö 79NORD 24 cm
Exklusiv panna i rostfritt
849 kr
Pannan har en satinfinish på utsidan och insidan och en bottentjocklek på 6,1 mm. Handtaget är av stål, och med full induktionsbotten kan pannan användas på alla värmekällor. Inuti pannans botten finns en aluminiumkärna täckt med rostfritt stål både över och under.
Denna typ av konstruktion kallas sandwichbotten, där det yttre skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas på så sätt jämnt och energieffektivt över hela pannans botten.
Denna typ av konstruktion kallas sandwichbotten, där det yttre skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas på så sätt jämnt och energieffektivt över hela pannans botten.
Stekpanna Morsø 24 cm stålpanna i 79NORD-serien.
Pannan har en satinfinish på utsidan och insidan och en bottentjocklek på 6,1 mm. Handtaget är av stål, och med full induktionsbotten kan pannan användas på alla värmekällor.
Danska Morsø känt i första hand för sitt fina gjutjärn vill bidra till ett mer hållbart samhälle.
Därför är hela stålserie 79NORD 100 % återvinningsbar och fri från alla typer av beläggningar.
Pannorna är tillverkad i rostfritt stål helt utan delar av plast, PFOA eller PTFE.
Denna typ av konstruktion kallas sandwichbotten, där det yttre skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas på så sätt jämnt och energieffektivt över hela pannans botten.
Pannan kan användas på alla värmekällor – från traditionella kokplattor, glaskeramiska och induktionshällar till el- och gasspisar. Pannan kan även användas i ugnen och tål att diskas i maskin. Köksredskap i alla material kan användas.
Vi rekommenderar rengöring med och borste och varmt tvålvatten innan pannan används för första gången.
Stekning i stålpanna är lite annorlunda än att steka på en panna med beläggning, och just därför föredrar många professionella kockar stålstekpannor.
Lägg i stekfett i pannan och värm upp den på medelhög värme.
Fördela stekfettet över pannans hela stekyta och utmed sidorna.
Höj temperaturen något, lägg i livsmedlet i pannan och justera värmen till önskad tillagningstemperatur.
I början av tillagningen kan det verka som maten bränner fast på pannan men så fort det har bildats en stekskorpa släpper den och maten kan flyttas runt i pannan och vändas.
Pannan har en satinfinish på utsidan och insidan och en bottentjocklek på 6,1 mm. Handtaget är av stål, och med full induktionsbotten kan pannan användas på alla värmekällor.
Danska Morsø känt i första hand för sitt fina gjutjärn vill bidra till ett mer hållbart samhälle.
Därför är hela stålserie 79NORD 100 % återvinningsbar och fri från alla typer av beläggningar.
Pannorna är tillverkad i rostfritt stål helt utan delar av plast, PFOA eller PTFE.
- Fantastisk dansk design
- Inga beläggningar eller plastdelar
- Underbar kvalitet
Denna typ av konstruktion kallas sandwichbotten, där det yttre skiktet är magnetiskt. Värmen fördelas på så sätt jämnt och energieffektivt över hela pannans botten.
Pannan kan användas på alla värmekällor – från traditionella kokplattor, glaskeramiska och induktionshällar till el- och gasspisar. Pannan kan även användas i ugnen och tål att diskas i maskin. Köksredskap i alla material kan användas.
Vi rekommenderar rengöring med och borste och varmt tvålvatten innan pannan används för första gången.
Stekning i stålpanna är lite annorlunda än att steka på en panna med beläggning, och just därför föredrar många professionella kockar stålstekpannor.
Lägg i stekfett i pannan och värm upp den på medelhög värme.
Fördela stekfettet över pannans hela stekyta och utmed sidorna.
Höj temperaturen något, lägg i livsmedlet i pannan och justera värmen till önskad tillagningstemperatur.
I början av tillagningen kan det verka som maten bränner fast på pannan men så fort det har bildats en stekskorpa släpper den och maten kan flyttas runt i pannan och vändas.
Visa mer
Visa mindre
Diameter: | 24cm |
Material: | Rostfrittstål med sandwichbotten med aluminiumkärna |
Antal i förpackningen: | 1st |
Mer från Morsö
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0