Paprikamarmelad Dulce de Pimiento
Härlig söt smak som höjetr andra smaker.
96 kr
Paprikamarmeladen består i princip bara av rostad röd paprika, socker, citronsaft och johannesbrödmjöl.
En enkel blandning med kraftfullt resultat men till den enkla blandningen krävs mycket omsorg och kärlek.
En enkel blandning med kraftfullt resultat men till den enkla blandningen krävs mycket omsorg och kärlek.
Paprikamarmelad 140 g Paiarrop
Paprika Mermelada Dulce de Pimiento är en delikat spansk marmelad gjord på söt röd paprika.
Hos Paiarrop i Valencia som görs denna härliga spanska sylt och denna variant passar särskilt bra till getost . Produkten innehåller inga konserveringsmedel eller konstiga tillsatser.
Paprikamarmeladen består i princip bara av rostad röd paprika, socker, citronsaft och johannesbrödmjöl.
En enkel blandning med kraftfullt resultat men till den enkla blandningen krävs mycket omsorg och kärlek.
På Piantrop säger de: "För att göra hemmagjord pepparsylt måste vi tvätta och torka paprikorna, rosta dem i ugnen så att de karamelliseras och får den karakteristiska smaken, skala dem, ta bort fröna och skära dem i strimlor.
Så vi lägger pepparbitarna i en kastrull tillsammans med sockret, citronsaften och tillsätter lite johannesbrödkärnmjöl för att ge det en touch av tjocklek och odla tålamod, eftersom det tar cirka 40 minuter att lösas upp.
Vi lämnar ca 10 minuter till för att tjockna.
Och... voila!
På så sätt har vi en pepparsylt redo att användas. "
Användningsområdena är många:
Ett bra och smidigt sätt är att använda paprikamarmeladentill kanapéer, livets snacks, ost och sylt är en vinnande kombination.
Lika bra funkar den till dessertostar, speciellt bra till brie och camembertost.
Testa marmeladen till an skiva fin spansk skinka eller på toppen i en enkel toast. Paprikamarmeladern gör också sig bra i kombination med ansjovis. Testa en liten tapas som kommer att imponera: Toppa en fin rund kokt eller rostad potatis med en liten bit ansjovis och en klick paprikasylt!
Paprikamarmeladen är även galet god i guacamole. Tillsätt ett par skedar av sylten direkt i avokadomoset.
En klassiker är torsk med paprikamarmelad.
Confitera torksrygg täckt med varm olja i en panna på låg värme i cirka 10 minuter.
Toppa med några gröna skott och krispig skinka eller bacon samt en ordentlig klick paprikamarmelad ovanpå torsken.
Innehåll: Grillad paprika (60%), socker, citronsaft och förtjockningsmedel: johannesbrödkärnmjöl. Till 100 gram färdig produkt används 60 g frukt
Vikt: 140g
Ursprung: Spanien
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kcal/100g) 195.7 Energi (Kj/100g) 818 Fett 0.2g Varav mättade fettsyror 0g Kolhydrat 74.1g Varav sockerarter 45.5g Protein 0.8g
Paprika Mermelada Dulce de Pimiento är en delikat spansk marmelad gjord på söt röd paprika.
Hos Paiarrop i Valencia som görs denna härliga spanska sylt och denna variant passar särskilt bra till getost . Produkten innehåller inga konserveringsmedel eller konstiga tillsatser.
Paprikamarmeladen består i princip bara av rostad röd paprika, socker, citronsaft och johannesbrödmjöl.
En enkel blandning med kraftfullt resultat men till den enkla blandningen krävs mycket omsorg och kärlek.
På Piantrop säger de: "För att göra hemmagjord pepparsylt måste vi tvätta och torka paprikorna, rosta dem i ugnen så att de karamelliseras och får den karakteristiska smaken, skala dem, ta bort fröna och skära dem i strimlor.
Så vi lägger pepparbitarna i en kastrull tillsammans med sockret, citronsaften och tillsätter lite johannesbrödkärnmjöl för att ge det en touch av tjocklek och odla tålamod, eftersom det tar cirka 40 minuter att lösas upp.
Vi lämnar ca 10 minuter till för att tjockna.
Och... voila!
På så sätt har vi en pepparsylt redo att användas. "
Användningsområdena är många:
Ett bra och smidigt sätt är att använda paprikamarmeladentill kanapéer, livets snacks, ost och sylt är en vinnande kombination.
Lika bra funkar den till dessertostar, speciellt bra till brie och camembertost.
Testa marmeladen till an skiva fin spansk skinka eller på toppen i en enkel toast. Paprikamarmeladern gör också sig bra i kombination med ansjovis. Testa en liten tapas som kommer att imponera: Toppa en fin rund kokt eller rostad potatis med en liten bit ansjovis och en klick paprikasylt!
Paprikamarmeladen är även galet god i guacamole. Tillsätt ett par skedar av sylten direkt i avokadomoset.
En klassiker är torsk med paprikamarmelad.
Confitera torksrygg täckt med varm olja i en panna på låg värme i cirka 10 minuter.
Toppa med några gröna skott och krispig skinka eller bacon samt en ordentlig klick paprikamarmelad ovanpå torsken.
Innehåll: Grillad paprika (60%), socker, citronsaft och förtjockningsmedel: johannesbrödkärnmjöl. Till 100 gram färdig produkt används 60 g frukt
Vikt: 140g
Ursprung: Spanien
Näringsvärde per 100g:
Energi (Kcal/100g) 195.7 Energi (Kj/100g) 818 Fett 0.2g Varav mättade fettsyror 0g Kolhydrat 74.1g Varav sockerarter 45.5g Protein 0.8g
Visa mer
Visa mindre
Vikt: | 140 g |
Antal i förpackningen: | 1 burk av glas |
Kanske gillar du även någon av dessa:
"Den är bbqsåsen kan man inte vara utan - bästa smaken till burgare och ribs!"
176 kr
0
Mer från Paiarrop
Andra köpte även