Champagnesabel i trälåda Laguiole Tradition
Stilfull öppning!
1330 kr
- Storslaget
- Succé på festen
- Perfekt present
Champagnesabel champagne saber Laguiole Tradition
En champagnesabel öppnar champagneflaskan på ett mycket imponerande, festligt och storslaget sätt.
Vid en rätt utförd sabrering går flaskans hals av och på grund av trycket i flaskan når inget glassplitter ner i drycken. Sabrera kommer från der franska ordet sabre som helt enkelt betyder sabel.
Sabreringssabeln levereras i en fin träask med utförliga instruktioner.
Sabrera enbart bubblor som framställts enligt champagnemetoden som Champagne, Cava, Spumante eller Prosecco. Kolsyrade viner och drycker i glasflaska kan INTE sabreras.
Se till att flaskan är väl kyld och all folie borttagen. För sabreringssabeln i ca 45° vinkel längs flaskans ihopsättningslinje, falsen. Korken, grimman och den övre delen påp flaskan skjuts iväg.
Den här sabeln från franska Laguiole Tradition har ett vackert handtag i trä med ett fästedekorerat med Laguioles fluga.
Precis som för Napoleonska soldater oasvett vinst eller förlust förtjänar du lite bubbell när striden är klar.
Sabrera det aningen säkrare med en champagnesabel än ett vanligt svärd, till skillnad från en vanlig sabel är att bladet inte är vasst.
Många av Napoleons soldater firade hårda segrar genom att halshugga flaskor med bubbel med sina sablar.
Saberineng har utvecklats till en ritual som gör öppningen av champagne ännu festligare.
Denna formidabla modell har ett trubbigt blad i rostfritt stål, mässingsbolster och nitar och ett inlagt rosenträhandtag.
Traditionell Laguiole-dekor präglar handtaget och bolsteret.
Längd: Blad: 29 cm totalt 39 cm
En champagnesabel öppnar champagneflaskan på ett mycket imponerande, festligt och storslaget sätt.
Vid en rätt utförd sabrering går flaskans hals av och på grund av trycket i flaskan når inget glassplitter ner i drycken. Sabrera kommer från der franska ordet sabre som helt enkelt betyder sabel.
Sabreringssabeln levereras i en fin träask med utförliga instruktioner.
Sabrera enbart bubblor som framställts enligt champagnemetoden som Champagne, Cava, Spumante eller Prosecco. Kolsyrade viner och drycker i glasflaska kan INTE sabreras.
Se till att flaskan är väl kyld och all folie borttagen. För sabreringssabeln i ca 45° vinkel längs flaskans ihopsättningslinje, falsen. Korken, grimman och den övre delen påp flaskan skjuts iväg.
Den här sabeln från franska Laguiole Tradition har ett vackert handtag i trä med ett fästedekorerat med Laguioles fluga.
Precis som för Napoleonska soldater oasvett vinst eller förlust förtjänar du lite bubbell när striden är klar.
Sabrera det aningen säkrare med en champagnesabel än ett vanligt svärd, till skillnad från en vanlig sabel är att bladet inte är vasst.
Många av Napoleons soldater firade hårda segrar genom att halshugga flaskor med bubbel med sina sablar.
Saberineng har utvecklats till en ritual som gör öppningen av champagne ännu festligare.
Denna formidabla modell har ett trubbigt blad i rostfritt stål, mässingsbolster och nitar och ett inlagt rosenträhandtag.
Traditionell Laguiole-dekor präglar handtaget och bolsteret.
Längd: Blad: 29 cm totalt 39 cm
Visa mer
Visa mindre
Längd: | 43cm |
Material: | Stål, messing och trä |
Antal i förpackningen: | 1 sabel i trälåda |
Kanske gillar du även någon av dessa:
Mer från Laguiole
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0