Chokladfärg med kakaosmör svart
"Härlig svart färg. Bra att handskas med när man väl smält innehållet"
328 kr
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Chokladfärg svart färgat kakosmör 200g
chokladfärg, färgat kakaosmör som är färdigt att använda.
Kakaosmöret är redan blandat med färg och behöver bara värmas upp innan användning.
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray (sammetsaktig yta).
Kakaosmör från Frankrike som PCB Creation redan har blandat med färg åt dig, så att du sparar tid när du målar dina chokladpraliner för att få dem att se extra lyxiga ut.
Färgen går givetvis också att använda till att färga vit choklad om du vill göra färggranna dekorationer till tårtor eller andra bakverk. Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
Gör så här: Värm upp produkten före användning genom att smälta den i ånga, i mikrovågsugn på 500 Watt 30 sekunder åt gången eller genom att hålla flaskan under varmvatten i 3 minuter. Det är EXTREMT viktigt att det inte kommer vatten i kontakt med färgen när du värmer.
Skaka väl och applicera sedan med pensel eller spraya med tex airbrush.
Använd produkten när den är mellan 30-33 °C för att få en glänsande yta.
Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
PCB Creation kommer förpackad i en flaska på 200g.
Förslag på användningsområden:
Blanda med vit choklad innan gjutning. Spraya eller pensla i pralinformen innan gjutning.
För velveteffect sprayas den på en väldigt kall dessert eller pralin när den kommer direkt från frysen.
Tips för att få ljusare färger på mörkchoklad, gjut ett tunt lager med vit choklad och måla formen med det färgade kakaosmöret. Gjut ett tunt lager med en mix av 70 % vit choklad och 30 % kakaosmör.
Gjut pralinerna.
Vikt:200g
Ursprung: Frankrike
Innehåll:Kakaosmör, färgämne (E172). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK OCH SOJA.
Näringsvärde per 100g: 100ml färdig vara Energi 3080 KJ 750 Kcal Fett 83,2 g Mättat fett 51,2 g Enkelomättat fett 29,1 g Fleromättat fett 2,9 g Animaliskt fett Vegetabiliskt fett Kolesterol Laktos Protein 0 g Animaliskt protein Vegetabiliskt protein Kolhydrater 0 g Monosackarider Di-sackarider Socker 0 g Stärkelse Kostfiber Råfiber Järn Kalcium Kalium Natrium 0 mg Salt 0 g Laktos
Allergener: Kan innehålla Mjölk & Sojabönor
chokladfärg, färgat kakaosmör som är färdigt att använda.
Kakaosmöret är redan blandat med färg och behöver bara värmas upp innan användning.
Färgat kakaosmör används till att måla och dekorera praliner eller färga ljus choklad.
Det ger en jämn och fin färg på din choklad och kan appliceras med både spray och pensel.
Det färgade smöret kan används till velvetspray (sammetsaktig yta).
Kakaosmör från Frankrike som PCB Creation redan har blandat med färg åt dig, så att du sparar tid när du målar dina chokladpraliner för att få dem att se extra lyxiga ut.
Färgen går givetvis också att använda till att färga vit choklad om du vill göra färggranna dekorationer till tårtor eller andra bakverk. Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
- Färdigfärgat kakaosmör
- Till praliner, choklad osv
- Till mat, dessert och bakverk
Gör så här: Värm upp produkten före användning genom att smälta den i ånga, i mikrovågsugn på 500 Watt 30 sekunder åt gången eller genom att hålla flaskan under varmvatten i 3 minuter. Det är EXTREMT viktigt att det inte kommer vatten i kontakt med färgen när du värmer.
Skaka väl och applicera sedan med pensel eller spraya med tex airbrush.
Använd produkten när den är mellan 30-33 °C för att få en glänsande yta.
Dessa färger fungerar utmärkt att användas tillsammans med en airbrush.
PCB Creation kommer förpackad i en flaska på 200g.
Förslag på användningsområden:
Blanda med vit choklad innan gjutning. Spraya eller pensla i pralinformen innan gjutning.
För velveteffect sprayas den på en väldigt kall dessert eller pralin när den kommer direkt från frysen.
Tips för att få ljusare färger på mörkchoklad, gjut ett tunt lager med vit choklad och måla formen med det färgade kakaosmöret. Gjut ett tunt lager med en mix av 70 % vit choklad och 30 % kakaosmör.
Gjut pralinerna.
Vikt:200g
Ursprung: Frankrike
Innehåll:Kakaosmör, färgämne (E172). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK OCH SOJA.
Näringsvärde per 100g: 100ml färdig vara Energi 3080 KJ 750 Kcal Fett 83,2 g Mättat fett 51,2 g Enkelomättat fett 29,1 g Fleromättat fett 2,9 g Animaliskt fett Vegetabiliskt fett Kolesterol Laktos Protein 0 g Animaliskt protein Vegetabiliskt protein Kolhydrater 0 g Monosackarider Di-sackarider Socker 0 g Stärkelse Kostfiber Råfiber Järn Kalcium Kalium Natrium 0 mg Salt 0 g Laktos
Allergener: Kan innehålla Mjölk & Sojabönor
Visa mer
Visa mindre
Mer från PCB Creation
Andra köpte även
Lyckades skala 25 kg äpplen på 20 minuter med denna. Enkelt & effektivt!
185 kr 199 kr
0