Fyllda Portobello-svampar med quinoa och rostade grönsaker RECEPT

Användarnamn

Fyllda Portobello-svampar med quinoa och rostade grönsaker
Laga en fantastisk vegetarisk middag - testa fyllda Portobello.

Ingredienser:

4 stora Portobello-svampar
1 ½ dl quinoa
3 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
1 tsk torkad oregano
Salt och peppar efter smak
Svampkniv med borste
Plocka & rensa med stil
199 kr
0
Ugnspanna i aluminium med järnhandtag Mauviel
Använd med eller utan galler.
1697 kr 1929 kr
Köp
Info
0
Olivolja citron
"Underbar frisk & härlig olja"
179 kr
Köp
Info
0
Fleur de Sel Camargue Havssalt 125g
Franskt salt från havet
99 kr
Köp
Info
0

Gör så här:

Förvärm ugnen till 200°C.
Skölj och rensa svamparna, ta bort stjälken och skrapa ur insidan med en sked.
Tvätta quinoan och koka i 3 dl vatten med en grönsaksbuljongtärning enligt anvisningarna på paketet.
Skär paprikorna, zucchinin och löken i små bitar. Hacka vitlöksklyftorna.
Lägg grönsakerna i en stor skål och tillsätt olivolja, torkad oregano, salt och peppar. Blanda väl.
Lägg svamparna med insidan uppåt på en ugnsform och fyll dem med den kokta quinoan och grönsaksblandningen.
Täck formen med aluminiumfolie och stek i ugnen i ca 25-30 minuter.
Ta bort aluminiumfolien och grilla i ytterligare 5-10 minuter tills svamparna är mjuka och grönsakerna är gyllenbruna.
Servera genast och njut av de läckra smakerna!
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: T7xC8w (motverkar spam)
Inga kommentarer